månadsarkiv: november 2014

Veckobrev 48

Kafeteriaansvar: HK

Skoltidningen

Skoltidningen ligger ute! Länk finns på studerandesidorna. Du måste vara inloggad på ditt Googlekonto för att kunna komma åt den. Kolla in här: https://sites.google.com/a/skarpnacksfolkhogskola.se/tidning/

Romani buca och ateljén

Ateljén kommer att användas sporadiskt under de kommande två veckorna av gamla RB-deltagare. Det gör att ateljén är mindre tillgänglig än vanligt.

KC seminarium på skolan onsdagen den 26 nov 9-12

Hej!

Nästa vecka, på onsdag förmiddag kommer Kunskapscentrum/jag att anordna en workshop här på skolan. Vi kommer i första hand att använda FL:s båda klassrum + konferensrummet.

FL klasserna är på Gålö, men det kan ändå vara bra att ni känner till detta, då det blir mer folk än vanligt som rör sig i korridorerna. Det blir ca 30 deltagare.

Kanske kan de behöva hjälp att komma in och att hitta rätt..

Mvh

Diana

Veckobrev 47

Kafeteriasansvar: SK

Stort tack till F1 och F2

som hjälpte till vid föreläsningen med Henrik Arnstad. Tack också F2 för temadagen!

Ny stadsdelsnämnd i Skarpnäck

Vår nya ordförande beskriver sin kommande mandatperiod så här:

Ewa Larsson är ny ordförande för Skarpnäck stadsdelsnämnd. Hon är samhällsvetare och har ett stort engagemang i feministiskt NGO-arbete.

– Vi vill att alla goda krafter ska samverka för att Stockholms kanske grönaste feministiska stadsdel ska utvecklas demokratisk och antirasistiskt. Vi vill se en klimatsmart stadsdel med levande centrum och där barn och unga ges en giftfri miljö och där vi har mindre barn- och skolgrupper, säger Ewa Larsson (MP), ordförande för Skarpnäck stadsdelsnämnd.

http://www.mynewsdesk.com/se/miljopartiet-i-stockholms-stad/pressreleases/miljoepartiet-faar-fem-nya-ordfoeringar-1082392