månadsarkiv: maj 2016

Veckobrev 21

Tack för detta år!

Wow nu går vi in på sista veckan av terminen! Näst sista för fritidsledarutbildningen.

Ni som vill spara era arbeten och dokument från Google Drive, se till att göra det denna vecka. Ni som inte kommer att gå kvar här kommer att få sin konton raderade under juni.

/Martin

Kafeteriasansvar:

(Måndag F1)
Tisdag Bas
Onsdag Omvärld och Individ
Torsdag SK
Fredag Samtliga, ett antal från varje klass

Inför den gemensamma sommaravslutningen 27 maj

Tiden går fort och snart samlas vi i cafeterian för att fira läsårets slut tillsammans. SK-heltidsklassen ansvarar för att arrangera den gemensamma sommaravslutningen och vill gärna samla ihop olika programpunkter som sång, musik, tal med mera. Om en klass, en grupp eller en person (studerande eller personal) vill bidra med en programpunkt går det bra att lägga en lapp i mitt fack eller mejla mig, adress sofie.sandholm@folkbildning.net. Vi vill få in programpunkterna så fort som möjligt och senast måndag 23 maj!

/Sofie

Veckobrev 20

Kafeteriasansvar: F1

Filmare på skolan!

Onsdag 18 maj kommer Ola Hallqvist att vara på skolan för att filma material till ett inslag på Flexikon om hur man kan använda bloggarbete i undervisningen. Han kommer att främst filma mig (Sofie) och SK-klassen men även lite miljöbilder inne och ute. Om du stöter på Ola och hans kamera och inte vill vara med på film är det bara att säga till honom!

/Sofie

Utflyktsdagen fredag 20 maj

Vår plan är att vara på Djurgården, nära Rosendals trädgårdar. Syftet med dagen är att öka gemenskapen på skolan, och framför allt att ha trevligt tillsammans! Utflyktsdagen är till för oss som studerar och jobbar på skolan så denna dag kan man inte ta med barn, vänner, husdjur etc.

Alla klasser som ännu inte har anmält till Magnus vilken aktivitet de vill förbereda och hålla i ska göra det senast på tisdag. I klassen bestämmer ni tillsammans hur ni gör med matsäck. Det finns inga affärer eller kiosker i närheten så allt måste tas med. På måndag delar vi ut ett informationsblad till klasserna och personalen. Där finns karta, vägbeskrivning, träffpunkter för de som vill ha sällskap samt tider.

Välkomna!
Magnus och Sofie

Inför den gemensamma sommaravslutningen 27 maj

Tiden går fort och snart samlas vi i cafeterian för att fira läsårets slut tillsammans. SK-heltidsklassen ansvarar för att arrangera den gemensamma sommaravslutningen och vill gärna samla ihop olika programpunkter som sång, musik, tal med mera. Om en klass, en grupp eller en person (studerande eller personal) vill bidra med en programpunkt går det bra att lägga en lapp i mitt fack eller mejla mig, adress sofie.sandholm(snabel-a)folkbildning.net. Vi vill få in programpunkterna så fort som möjligt och senast måndag 23 maj!

/Sofie