Öppet hus på Fritidsledarutbildningen 28 mars

Vill du utbilda dig till fritidsledare? Eller vet du någon som vill utbilda sig till fritidsledare? Kanske någon som du skulle vilja utbildade sig till fritidsledare?

Här kommer ett bra tillfälle för att få veta mer om utbildningen på Skarpnäcks Folkhögskola. För alla som är nyfikna på att söka till Fritidsledarutbildningen hösten 2019.

Klockan 15-18 den 28 mars finns möjlighet att prata med lärare och studerande på utbildningen, få information om kursplan, litteratur, arbetssätt och metoder, titta på lokalerna och få hjälp att fylla i ansökningshandlingar mm.

Fritidsledarutbildningen vid Skarpnäcks folkhögskola är en tvåårig eftergymnasial yrkesutbildning. En processutbildning med inriktning på ledarskap och arbete inom den frivilliga fritidsverksamheten, med makt- och normfrågor som profilfrågor. Under utbildningen jobbar vi med egen personlig utveckling och ökad självkännedom. Det innebär bland annat att vi fokuserar på hur makt- och normfrågor är kopplade till personlig utveckling, ökad självkännedom och till yrkesrollen som fritidsledare.

Sista ansökningsdag 15 april.

Väl mött i Skarpnäck,
Kollegiet på Fritidsledarutbildningen

För mer info kontakta:
fritidsledarutbildning@skarpnacksfolkhogskola.se,
tel: 08-683 18 30

 

https://www.facebook.com/events/285860738742608/